Håltimme

Hejhej allihopa! Just nu sitter jag inne och slöar inne i det fina vädret, skulle gärna ha tagit med mig datorn ut, men det går tyvärr inte så lätt och jag har inget internet på den bärbara. Ska snart tillbaka till skolan (jag har håltimme nu) men lite hinner jag väl skriva innan dess. 
  I dag hade vi nationellt prov i matte. Mitt favoritämne, inte, men jag tror det gick hyfsat ändå. I går var det några på vår skola och lärde oss (aja, jag kunde redan) att dansa bugg, foxtrott (stavning?) och vals. Det var helt okej och nästa onsdag är det skoldans i folkets hus, det blir nog kul, hade tänk bjuda med Moa och Nadja och då blir det definitivt roligt. Hoppas Emma är frisk till dess också. Nästa vecka är det ju valborg och första maj också. Jag antar att många här i Kalmar ska gå på Fullt ös, men själv flyr jag stan och tillbringar långhelgen i sommarstugan. Trist kanske, men man kan faktiskt roa sig på landet också, särskilt om en viss person jag känner också ska dit.
  Nej, nu måste jag sluta. Vi hörs!  


Bryggfest i somras (älskar de kullörta glödlamporna <3) 


Om mig.

Nu har jag haft den här bloggen ett tag, men jag har kommit på att jag aldrig riktigt har presenterat mig själv. Så ytterst oartigt! Aja, det är aldrig för sent att bättra sig.
Här är jag:
 

Mitt namn är Linnea, jag är 16 år och jag bor i den lilla stadshålan Kalmar (Ej att förväxla med byhålan Nybro, Kalmars "förort") tillsammans med min mamma, min pappa, min lillebror och min katt (jag tror i alla fall att det är en katt, men det kan också vara en hund, en tvättbjörn, en lemur eller en grottmänniska i kattskepnad). Ibland så bor jag också i min sommarstuga, bästa stället på den här sidan planeten. 
  På fritiden så brukar jag rita en massa och även skriva en del. Det jag gör allra helst är dock att vara med mina kompisar, ett gäng sjuka typer som färgar håret rosa, använder maneter som hårgelé, äter rå spigg, cyklar ner för träd och vars högsta önskan är att köpa färgglada gummiband. Jag har även en del fullt normala vänner, men en sak som de alla har gemensamt är att de gör världen till en mycket bättre plats och jag skulle inte ha varit någonting utam dem! Tack för att ni finns!   
  Hm... vad kan jag mer säga om mig själv? Jag är väl inte den mest sportintresserade typen. Har aldrig fattat vitsen med bollsporter, men gillar skidåkning, segling och klättring och sånt. 
  Till hösten börjar jag gymnasiet och ska gå på estetiska programmet bild o form. Det ska bli kul! Lite nervöst också med ny skola, men det bästa av allt är att jag och Moa ska gå på samma skola, det kommer att bli toppen!
  Jup, det var väl det mesta. Vill ni veta något mer så fråga bara. 

Ha det bra!
/Linnea
 

Amerikans påsk och annat man kan roa sig med.

Ojoj, jäklar vad längesen det var jag skrev sist! Inte bra, jag måste skärpa mig. Har inte ens nån bra undanflykt att komma med, men jag kan ju alltid försöka med att jag åkt skidor i Österrike, haft en massa läxor och prov att plugga till, att det varit så fint väder eller att jag varit i sommarstugan hela påsken. Och så har vi haft besök av en avlägsen släkting från USA också. Det var myckert kul :D Chelsea heter hon och hon har varit i olika svenska städer hela vintern och våren och pluggat. Först i Jokkmokk, sedan Mora, Uppsala, Stockholm och nu efter påsklovet ska hon till Jönköping och Göteborg. Så ser ni ett gäng amerikanska studenter, hälsa för all del ifrån mig, Linnea :) 
  Förutom trevligt besök så fick vi också en massa godis från andra sidan Atlanten. Aningen överdrivet, men påskäggs-letande i trädgården är riktigt kul! Senare efter mörkrets inbrott kan man alltid spela "kick the can" eller "Freeze tag" helt i amerikansk anda. Amerikansk fotboll är också kul, men helst i dagsljus... 
  Nu i påsk har jag också arbetat lite med ett bildprojekt om genus och könsroller. Jag har helt enkelt samlat ihop ett gäng kompisar och fått tjejerna att klä sig till killar och killarna till tjejer. Vad jag ska göra sen vet jag inte, men vi hade i alla fall kul som fan under fotograferingen! Kan dock inte komma över att Alfred ser bättre ut i klänning än vad jag gör :P



Haha, ni måste tro att jag är nån sorts omvänd transvestit eller nått? Först cowboy-grejen och nu detta! Men nej, så är inte fallet. Fast ska jag va ärlig så har jag inget emot killkläder, åtminstånne inte Albins... ;P

Glad påsk nu alla killar och tjejer och alla där emellan! Och ni som fortfarande har påsklov; passa på att roa er!

RSS 2.0